Barbie

Obrázek uživatele Layla TB

Pohřební edici ještě nevydali

Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Nahrazuji si téma č. 18: Tak umírá Mary Sue

Drabble: 

Hluboko v temné propasti rozkládajícího se světa ležela a přemýšlela, kde udělala chybu. Byly přece nejlepší kamarádky. Vždy tam pro ni byla a to i přes to, že se dokázala oblékat lépe než ona a měla zajímavější kamarády i koníčky. Ale povolání astronauta nejde jen tak trumfnout.
Byl tohle její konec?
Naděje se pomalu vytrácela z jejího studeného srdce. Kdyby tak uměla cítit bolest, možná by se necítila tak bezmocně. Rozhodně si to celé představovala úplně jinak.
Západ slunce by překryla duha, její tělo by bylo uloženo mezi krajky a flitry by padaly z očích přítomných.
Každé dítě musí vyrůst.

Závěrečná poznámka: 

Přijít na to, koho si zvolit jako Mary Sue byl tedy oříšek. Ale Melanie Martinez mi v tom udělala jasno.

Neviditelný fandom: 
Obrázek uživatele Rebelka

Barbie nejsou dokonalé!

Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Co by to bylo za DMD, kdybych si neudělala srandu z Barbie? Berte prosím s rezervou :).

Drabble: 

Jsou růžové, krásné a úplně pitomé! Naši čtenáři zajisté poznali, že v dnešním čísle jsme opět vyšli do ulic a PTALI SE BARBIE!

„Co je to tlačenka?“
*
„No... když přijede do městečka pěkný bohatý Ken, tak je kolem něj tlačenka.“
*
„Ehm... sním tři kuličky hroznů a mám na záchodě tlačenku?“
*
„Když mi Ken tlačí autíčko do garáže?“
*
„Když váží Barbie víc než padesát kilo, vyženeme ji z městečka.“
„Víte, na co jsem se Vás ptal?“
„Ehhhhhh.“

*
Šokující??? Aby ne! Britští vědci zjistili, že mozek Barbie je velký jako tenisový míček!!!
Příště se budeme ptát: „Může slušná Barbie chodit do sexty?“

Obrázek uživatele ef77

Soudnička

Fandom: 
Úvodní poznámka: 

V jistém smyslu je to velmi drastické. Muhahahaha!

Drabble: 

V závěrečné řeči státní zástupce obvinil Barbie ze zvlášť hrubého narušení veřejných pořádků, kterého se dopustila tím, že spolubydlícímu Kenovi radila s gramatikou. “Barbie MUSÍ být úplně blbá," uvedl, “jinak jsme svědky plíživé anarchie!” Podle obhájce došlo prokazatelně k náhlému a přechodnému pominutí smyslů. Své tvrzení opřel o posudky pěti renomovaných odborníků, v nichž byla Barbie shodně naměřena inteligence v hodnotě “Dlabané saně”. Soud k důkazům přihlédl a navrhovaný trest ve výši šesti měsíců oblékání do vytahaných tepláků nepodmíněně zmírnil tím, že Barbie povolil každou neděli lesklé leginy. Po vynesení rozsudku se odsouzená s výkřikem: “To mě radši demontujte!” zhroutila.

Obrázek uživatele Azereth

Přeživší

Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Nahrazuji téma č. 16: Mozky
(Já to v ty čtvrtky prostě nedávám.)

A ehm... pardon.

Drabble: 

Všude kolem byla černočerná tma.
Zbyli jenom oni čtyři. Poslední svého druhu. Vyčerpaní, zmatení a chvějící se hrůzou. Neměli na výběr. Nemohli nikam uniknout. Museli zůstat.
"Já mám strach."
"Neboj se, sestřičko, neboj. My to zvládneme."
"Ale, co když-?"
"Nemůže se nás zbavit. Nás zbylé už potřebuje."
V odpověď se ozvalo lupnutí a jeden z nich zmizel.
Roztřásli se zimou a přimkli těsněji k sobě.
A náhle museli zpět do práce. Vydávat ty pokyny.
Mozkové buňky zatnuly zuby a vší silou-

Barbie ladně pohodila svou nádhernou hlavou. "Mám si koupit tyhle růžové botečky s mašlí, nebo tyhle růžové s filtry?"

Neviditelný fandom: 

Studie v růžové

Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Nahrazuji téma č. 3 - Proměnná.

Drabble: 

Učitel se začíná potit. Očima přejede třídu.
Třicet blonďatých hlav se nepohne.
„Proměnná je množina objektů, která umožňuje zcela abstraktní manipulaci s nimi.“
Třicet křiklavě rudých úst se pomalu otevře, němá jako nafukovací balóny.
Učitel si otře čelo. Vlastně si za to může sám. Každý, kdo se dobrovolně přihlásí jako učitel matematiky na školu pro Barbie, si za to může sám.
„Proměnná je x?“ zkusí to.
Bezvýsledně.
Povzdechne si.
„Vaše rtěnka je proměnná. Podzimní odstín je jiný než jarní. Ken je taky proměnná.“
Chápavé pokývaní hlav.
„Ale Vaše blond vlasy a růžové domečky, to je konstanta,“ zaúpí a podá výpověď.

Obrázek uživatele Azereth

Zpověď hříšnice

Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Nic jiného mě nenapadlo... :)
Prosím neukamenovat.
Volná inspirace díly v tomto fandomu. :)

Drabble: 

Se zářivým úsměvem ladně poklesla na růžové vypolstrované klekátko.
"Udělala jsem hříchy."
"Můžeš mluvit, dcero."
"Předevčírem - po dietní svačině - já... zapomněla jsem se potřetí učesat."
Přetření spánků purpurovým kapesníkem. "Dobrá. Dále."
"Před týdnem v sobotu jsem... si pošpinila své jedinečné tričenko s výstřihem a byla jsem minutu nucena být nedokonalá."
Povzdechnutí. "Ach ano. Měla by ses nad sebou zamyslet."
Vyděšeně nechápavý výraz.
"Obrazně řečeno..."
Chvíle ticha.
"A včera... já se to moc stydlíkuji přiznat. Snědla jsem... jeden čips."
Zakroucení hlavou. Znovu osušení potu purpurovým kapesníkem.
"Ale dnes... dneska je to nejšpatnější. Dneska... já jsem ještě nestačila okouzlit ani jednoho Kena!"

Závěrečná poznámka: 

Nutno dodat, že Barbie byla za své hříchy deportována ze země.

Úryvek z dějin Barbiestánu

Úvodní poznámka: 

Já vím, je to urážlivé, sexistické a vůbec. (Ale znám pár takových.)

Fandom: 
Drabble: 

Krásné obyvatelky Barbiestánu,
některé z vás poslaly do našeho barlamentu stížnosti na dveře vašich růžových domečků, které bez dovolení drze vržou a tím ruší vás, vašeho psa i Kena (řazeno dle důležitosti). Poradily jsme se s hlavní techničkou a nabízíme vám prostředky k nápravě.

1. Silné Barbie mohou dveře vysadit a nahradit korálkovými závěsy, které jsou krásné a nevržou.
2. Bohaté Barbie mohou nechat domeček zbořit a koupit nový.
3. Mazané Barbie se mohou odstěhovat k někomu, kdo má dveře nevrzavé.
4. Chytré Barbie mohou dát slušivé špunty do uší sobě, psovi i Kenovi.
Technička radí: hlavně si neponičte nehty!!!

Obrázek uživatele Blueberry Lady

Třpyt, lesk a šmrnc

Úvodní poznámka: 

Tohle téma si o to vyloženě říká. :)

Fandom: 
Drabble: 

Ve velké dubové skříni visely Šaty – jedinečné, unikátní, téměř dokonalé, připravené k příležitosti zítřejší módní přehlídky. Visely tam a čekaly, i když si jejich tvůrkyně byly vědomy toho, že jim něco schází. Konkrétně troška třpytu, špetka lesku a ždibec šmrncu. Ale jelikož tvůrkyně a šičky byly krom dalšího obě Barbie, spoléhaly na to, že v noci přiletí módní světlušky a dané chybějící substance doplní. Vždyť to bylo tak snadné.
A protože Barbie mívají krom jiného taky z pekla štěstí, módní světlušky opravdu přiletěly. Chybějící trošku, špetku a ždibec přidaly.
Šaty se změnily z bílých na růžové.
A byly pěkně hnusný.

Obrázek uživatele Blueberry Lady

Česání, česání, všechny smutky zahání...

„...devadesát šest, devadesát sedm, devadesát osm, sto!“ odpočítala před zrcadlem spokojeně Barbie. Potom pohodila hlavou, přehodila si své zářivé plavé vlasy na druhou stranu a začala znovu počítat. Česala se, aby měla krásný a bujný objem. Krásným a bujným objemem vždy okouzlila nějakého Kena. Když okouzlila Kena, měla zaručenou večeři zdarma. Když měla večeři zdarma, vždy si dala jenom salát. S Kenem na půl. Po večeři odjela domů, odlíčila si tvář z obličeje, ulehla a ráno se probudila dokonalá. A ráno vstala, učesala se, aby okouzlila nějakého Kena.
A fungovalo to až do té chvíle, než tím věčným česáním zplešatěla...

Fandom: 

Časová smyčka

„Ehm… čauvec…
Nevím, jak bych začla… prostě děkuju.
Děkuju za to růžový kožený prádlo. A za domeček. A za Kena, kterej má odendávací svaly třech různých velikostí.
Ale víš…“ Barbie rozpačitě pohodila nádhernou hlavou, „bylo by ode mě moc troufalé, kdybych chtěla zvednout ICQ o pád bodíků? A chtěla bych práci. Být úspěšná a emancipískovaná. A cestovat a poznávat jiné kulturistury.“

*

Veliký Barbůh si právě upravoval vlasy a slova modlitby přes hučení fénu skoro neslyšel. Ne, že by to vadilo… Barbůh se na sebe usmál do zrcadla.
Stejně všechny touží jen po tom jednom.
A poslal jí růžové kožené prádlo.

Fandom: 
Obrázek uživatele Dangerous

Happy end

Fandom: Barbie a kouzelný módní salon
Varování: Zombie hrášky. Barbie! Snižuje IQ do minusových hodnot.
Poznámka: Vážně je to v souladu s kánonem. XD

„Zase jsme zůstali na ocet!“ naříkal první zombie hrášek.
„Neplač, hrášku,“ chlácholil ho druhý zombie hrášek. „Neslyšel jsi Barbie? Život je přeci pohádka a ty končí šťastně! Určitě se nás někdo ujme, a pokud neumřeme… Podívej, Barbie zase dala Kenovi kopačky, ale nějaký taxikář mu poskytl azyl. Její bývalý režisér ji odmítl vzít zpátky, že prý si našel jinou hvězdu, nedá dopustit na svého asistenta. A i ona dopadla dobře – má ty své světlušky. Tři!“
Zpoza rohu vyšel hot dog. „Tady jste, kluci moji!“ Nabídl zombie hráškům rámě a ti se každý z jedné strany zavěsili. Spiklenecky na sebe mrkli.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Smrtijedka

Co je moc...

http://sosaci.net/node/10526
Poznámka: Věnuji úžasné Rebelce. Děkuji za skvělý nový fandom! ^^

Den první

Podařilo se mi infiltrovat do nepřátelského prostředí. Přirozenou barvou vlasového porostu jsem okamžitě upoutala pozornost obyvatelstva.

Den třetí

Při testu ICQ jsem podle plánu prošla. Mé oficiální „ICQ“ je 65. Po přesně naplánované dietě jsem také úspěšně absolvovala váhový test.

Den sedmý

V obdobě obchodního centra prodavačky nehlásí ceny, nýbrž počty kalorií. Při prekročení limitu se rozezní alarmy.

Den osmý

Navštívila jsem „knihovnu“. Tvoří ji tři poličky harlekýnek a deset regálů módních časopisů.

Den dvanáctý

Mou sousedku v noci přepadlo komando – ninja - externích pracovnic. Včera tajně oslavila své třicáté narozeniny.

Den třináctý

Čokoláda je přísně zakázána.
Experiment ukončen.

Fandom: 
Rok: 
2011

Úrývek z ústavního zákona č. 1/2011 Sb., Ústava Barbiestánu

Omluvujík organizátorkám: Asi mám úplně špatně počítání slov - takové to (1) a a) jsem nepočítala.
Varování: Přítomné právnictvo, nebijte mě.
Poznámka: Bylo to silnější ne já.

Čl. 1
(1) Barbiestán je svrchovaný, právní stát.
(2) Zdrojem veškeré moci jsou Barbie.

Čl. 2
(1) Každá Barbie má právo vlastnit jeden růžový domeček a jednoho bílého psa.
(2) Právo, uvedené v čl. 2 odst. 1, se netýká Barbie, které
a) váží více než 45 kilogramů,
b) jsou starší 30ti let,
c) mají ICQ vyšší než 80 bodíků.
(3) Barbie uvedené v čl. 2 odst. 1 budou deportovány ze země.

Čl. 3
Každá Barbie má povinnost vypadat dobře.

Čl. 4
Žádná Barbie nesmí nosit stejné šaty déle než jeden den.

Čl. 5
Barbie, která si do 20ti let nenajde Kena, bude deportována podle čl. 2 odst. 3.

Fandom: 
Rok: 
2011
-A A +A