Třpyt, lesk a šmrnc
Tohle téma si o to vyloženě říká. :)
Ve velké dubové skříni visely Šaty – jedinečné, unikátní, téměř dokonalé, připravené k příležitosti zítřejší módní přehlídky. Visely tam a čekaly, i když si jejich tvůrkyně byly vědomy toho, že jim něco schází. Konkrétně troška třpytu, špetka lesku a ždibec šmrncu. Ale jelikož tvůrkyně a šičky byly krom dalšího obě Barbie, spoléhaly na to, že v noci přiletí módní světlušky a dané chybějící substance doplní. Vždyť to bylo tak snadné.
A protože Barbie mívají krom jiného taky z pekla štěstí, módní světlušky opravdu přiletěly. Chybějící trošku, špetku a ždibec přidaly.
Šaty se změnily z bílých na růžové.
A byly pěkně hnusný.
- Pro psaní komentářů se přihlaste.
Komentáře
he he, o tom vůbec
he he, o tom vůbec nepochybuji! :-)
A třpytily se!
A třpytily se!
nééé
Pomóc, zachraň se kdo můžeš.
tohle se vážně hodí, je to přesné zpracování tématu, jenom má čtenář z tohoto fandomu trochu hrůzu.
A líbí se mi práce s jazykem.
Trochu samožersky přiznávám,
Trochu samožersky přiznávám, že po jazykové stránce se mi to taky hodně líbí. :)
A sakra...
...to je teda fandom:
Drabble je naštěstí mnohem lepší.
Podívej se na nějaký film z
Podívej se na nějaký film z Barbie, potom ti všechno bude jasnější. Třeba Barbie a Tři mušketýři. :D
zabila! jsi mě! :D :D
zabila! jsi mě! :D :D
Vodní kámen, to je prevít,
Vodní kámen, to je prevít, ten ti rozbil... ehm, co? Jo? Pardon. :D
Ale barbínkám se určitě
Ale barbínkám se určitě líbily
Zcela nepochybně.
Zcela nepochybně.
Kdo chce kam,
pomozme mu tam. Dobře jim tak, ... Barbínám :).
Přesně tak. :)
Přesně tak. :)
(Jinak až budeš chtít zabít část mozkových buněk - inspirací byl film Barbie a kouzelný módní salón, ve kterém se vyskytují módní světlušky.)
OMG! Já jsem se bavila celou
OMG! Já jsem se bavila celou dobu, ale ten konec, ten konec! :D
A mám pocit, že Barbie a Kouzelný módní salon nás poznamenal až do konce našich dní!
Myslím, že to byl jeden z
Myslím, že to byl jeden z těch večerů, na který budeme vzpomínat ještě jako stařenky. :D
Poslední věta mě zabila. :)
Poslední věta mě zabila. :)
Pardon. :)
Pardon. :)
Růžová je dobrá! ;o)
Růžová je dobrá! ;o)
Ale ty šaty ne. :D
Ale ty šaty ne. :D
.
.
Jééé, ach ta nostalgie <3.
Jééé, ach ta nostalgie <3. Skvělé, skvělé!
My nejsme víly, jsme módní
My nejsme víly, jsme módní světlušky!
*thud*
*thud*
Ta poslední věta to perfektně
Ta poslední věta to perfektně rozsekla! :D +ani za celý svět nepřizná šaty pro Barbie z růžového brokátu, i když jí bylo asi 13+ *kachň*
Já měla Barbie s takovými
Já měla Barbie s takovými motýlími šatkami, co se třpytily a měly na sobě ještě krajku. Nebo tak něco. :)
Dobře již to přiznám. Ty a
Dobře již to přiznám. Ty a několik dalších mne inspirujete. vždy když hledám cokoli, juknu na tebe a ještě pár dalších. Celkový dojem je umocněn vždy tím, že každý máte úplně jiný styl. Takže děkuji ti za další inspirující čtení.
Tak to mě velice, velice těší
Tak to mě velice, velice těší!
Drsnýýýýý!
Drsnýýýýý!
:)
:)