DMD č. 11 pro 11.4.2010 Téma: Ach ty kalorie

Obrázek uživatele Wee-wees

Jak se Prasátko ztratilo

„Neviděli jste někdo Prasátko?“ ptá se Medvídek Pú. „Není ve svém domečku ani nikde jinde v lese.“
Ale nikdo o Prasátku neví. Ani Králík, ani Sova, ani Tygr, dokonce ani Klokanice s Klokánkem.
„Zdá se mi to divné,“ mudruje Ijáček, „Prasátko je strašpytel, samo by přece nikam neodešlo.“
„Třeba jen potkalo někoho zajímavého,“ pokrčí Sova křídly. „Určitě se brzy vrátí.“
A všechna zvířátka se shodnou, že to je pravda, že se Prasátko určitě brzy vrátí.

Jen Kryštůfek Robin mlčí. Z domu, kde maminka chystá oběd, se line vůně pečeného vepřového.
Maminka říká, že musí papat hodně kalorií, aby hezky rostl.

Fandom: 
Rok: 
2011

Kynu, bez bázně a v klidu

Vždycky jsem měla maximálně 50 kilo, a jak někteří říkali, tak i s postelí.Ať jsem jedla cokoliv a v jakémkoliv množství, tak jsem nepřibírala.

Ale teď jsem byla v Aldormě, bez stresu a s pravidelným jídlem a já cítila, že mi oblečení začíná být malé. Bohužel, neměli tu žádnou váhu, takže jsem si své pozorování nemohla jednoduše ověřit.

Ačkoliv, jedna možnost tu byla. Vytáhla jsem oblečení, ve kterém jsem se tu objevila a zkoušela jsem si ho obléct. Marně. Kalhoty jsem tak o 5 cenťáků nedopla a tričko bylo jako smrsklé.

Chce to upravit jídelníček, ale kalorie tady nespočítám.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Blueberry Lady

Je to past!

Poznámka: Když mi ty nejlepší témata dáváte na víkend, tak se pak nemůžete divit, že přes týden nenapíšu nic světoborného.
Druhá poznámka: Chtěla bych toto drabble věnovat Lejdynce, která měla nějakým záhadným způsobem skoro stejný nápad.
Třetí poznámka: No, jo... slash. :)

„Mám dojem, že jsem přibral,“ zamyslel se Emil a podíval se na svoje břicho.
„Takhle po zimě,“ pokračoval, když se nedočkal reakce.
„Měl bych s tím začít něco dělat.“ V místnosti bylo stále ticho.
„Třeba… plavat. To je na břicho ideální.“ Začínal mít trochu pocit, že trpí samomluvou.
„Hubnout o samotě je nuda.“
„Ona ta zima… A ty sladkosti. A to moje bříško.“ Emil se začínal zadrhávat.
„Ty mi k tomu nic neřekneš?“ otázal se přítele taktně mlčícího na druhé straně stolu.
„Ne. Já znám to znám. Jakákoliv otázka je past,“ usmál se Emilův přítel a zakousl se do koláče.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Bilkis

En ten týky, dva knedlíky...

Poznámka: Něco málo by se dalo považovat za vulgaritu.

Moje profesorka matematiky mě vždy měla velmi ráda. Dávala jsem jí možnost na procvičování jednoduchých přepočtů jednotek.

„Už zase žereš,“ říkávala. Myslím, že to byla její oblíbená věta. Při matice mi vždycky nejvíc chutnalo. A učení mi s jídlem šlo lépe. Spolužáci ovšem moje vysvětlení nebrali.

„Žer něco málo kalorického, když už musíš! Kdo má pořád přepočítávat, kolik kalorií má tvůj chleba se šunkou?“ stěžovali si. Pár nahlas, zbytek potichu. Nechtěla jsem je tomu teroru dál vystavovat. Tak jsem se omezila.

Začala jsem jíst na stavební geologii.

Kdybych je neposlouchala, mohla jsem mít z matiky u matury taky za jedna!

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele hidden_lemur

To, co mu nikdy neřekne

Poznámka: Já vím. Tohle téma NENÍ fér. V tomhle fandomu se totiž může týkat jedné jediné postavy...:D A vy víte které.

Neměl by tu být. Vidět, jak pročítá dokumenty a snaží se ignorovat, co je za den, trhalo 'Anthee' srdce na kousky. Jenže byla profesionál. Prostě nasadila TEN úsměv a vešla, jako by se nechumelilo.
"Sire, pokud mě už dnes nepotřebujete, pojedu domů."
"Samozřejmě."
"Všechno nejlepší k narozeninám."
Položila na stůl delikátní růžovou krabičku.
"Oh. Schwarzwaldský višňový... To je milé. Škoda, že počítám kalorie," dodal ostýchavě.
Posunul krabičku zpátky k ní.
Měla chuť ho obejmout. Říct, že tyhle pitomosti dělat nemusí. Protože pro ni VŽDYCKY bude James Bond.
"Škoda. Dobrou noc, sire," řekla jen a tiše zavřela dveře. Koneckonců byla profesionál...

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Saphira

Hubený Sherlock

Poznámka: poslední moje drabble bylo totální BJB. Tak jsem se dneska snažila o něco víc, než obvykle :)

John vešel do kuchyně s kručícím žaludkem. Ne, že by očekával, že něco v lednici najde, kromě částí lidského těla, ale přesto do ní demonstrativně nahlédl.
Oněměl úžasem.
Lednice nebyla plná, byla přímo přecpaná nejrůznějším jídlem. Takhle plnou lednici za tu dobu, co bydlel se Sherlockem, ještě neviděl.
Chvíli do ní zíral a pak ji opatrně zavřel, jako kdyby obsah měl se zhasnutím zmizet.
Trochu perplex se došoural do obýváku. Tam ležel Sherlock na gauči, obklopený dalším jídlem.
„Stalo se snad něco?“ zeptal se ho obezřetným tónem.
Sherlock pokrčil rameny. „Jen se snažím přijít na to, proč jsem tak hubený.“

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Skřítě

Dopis pohádkovému soudu

Slavný soude,
tvrdíte, že užití násilí v pohádkách pro děti je nepřípustné, ale zapomínáte na tu moji. Jsem nespravedlivě stíhán osudem. Rád bych tímto na svoji nezáviděníhodnou situaci upozornil. Nepovažuji satisfakci, ale uznejte, dítě vytesané z pařezu a odsouzené k obžerství a násilné smrti, je poněkud krutý žert spisovatelův. Sadista! Předurčil, abych ublížil hned několika nevinným, dokonce svým nebohým starým rodičům. Násilnické sklony nemám v povaze a raději bych sehrál roli hodného synka, vzoru, který dnešní mládeži prospěje mnohem více. Když nic jiného, prosím alespoň o drobnou korekturu. Ženu s motyčkou vyškrtnout z jídelníčku. Má moc kalorií.
S díky Otesánek.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Hippopotamie

Ach ta Uršula!

Uršula se už moc těšila. Dnes měla oslavu úmrtí a Hermiona jí slíbila poslat jako dárek jednu mudlovskou věc, kterou si moc přála.
Jeden z Uršuliných mindráků spočíval totiž v tom, že byla vždycky trochu oplácaná. Dříve jí to tolik nevadilo, ale nedávno, když mezi bradavické duchy přibyl mladý Cedric Diggory, se s tím Uršula rozhodla něco udělat. Už celý měsíc proto pravidelně cvičila, vyhýbala se tučným jídlům a procházela jen ta nízkokalorická. Konečně byla sova s vytouženým balíčkem tu. Uršula z něj vytáhla osobní váhu. Alespoň bude mít srovnání.
Stoupla si na ní.
Nula.
Duchové to mají někdy těžké.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Mia

Čas oběda

Fandom: vlastní chorá fantazie
Poznámka: totální békovina, ale BJB

Bylo téměř poledne.
Na jediném prašném bulváru vedoucím skrz Gulášovou lhotu proti sobě stáli Billy „Krvavý“ Steak a Joe „Pálivé“ Křidélko. Napětím potili i ty poslední zbytky šťávy, co jim ještě zůstaly.
„Mamí, můžu se dívat?“ zeptal se Renny Dortík.
„Na tohle seš ještě moc měkkej, mladej.“ Odplivl si Billy.
„Pánové, tohle se dá vyřešit mírumilovně.“
Joe odstrčil Bonnie Brokolicovou stranou. „Uhni saláte, na tohle nemáš kalorie.“
Když tu náhle… Prásk! Billy se chytil za místo, kde lidé obvykle mívají srdce a svezl se k zemi.
Ze sedla plnokrevné maďarské klobásy se vyhoupl Johny Karotka. „Do města přijel novej šerif!“

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Keneu

Svatba v Káně Galilejské

Poznámka: rouhání (?), očekávám hromy a blesky... BJB

Třetího dne byla svatba v Káně Galilejské. Byla tam Ježíšova matka i Ježíš a jeho učedníci. Všichni se veselili, jedli dobré jídlo a pili dobré pití. Největší zájem mezi pitím byl o Colu Light. Když se jí začalo nedostávat, řekla Ježíšovi jeho matka: „Už nemají Colu Light.“ „Co to ode mne žádáš? Což nevíš, jak dobře je střežena receptura Coly Light? Jestliže by se na to přišlo, roztrhají mě jejich právníci na kusy a Jeho plán ztroskotá!“ Nakonec matka Ježíše přesvědčila, ten šel a proměnil obyčejnou Colu v Colu Light. Aby unikl právníkům, přinutil pak evangelisty zapsat to trochu jinak.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Eillen

V kuchyni

Skoro čtyři hodiny jsem ztrávila v kuchyni. Hned, co jsem dovařila oběd, dala jsem se do přípravy cheesecakeku. Tak jako u všeho, co jsem dělala poprvé, jsem se trošku bála, že to zkazím. Překvapivě šlo všechno tak lehce. No, doufejme, že to pak bude i k jídlu. A na ty kalorie, které to má, nebudeme brát ohled.

Strčila jsem dortovou formu do trouby, přidala pekáček s vodou a konečně jsem si mohla odpočinout. Rychle jsem načetla stránku, abych se podívala na nové téma.

„To se mi snad jen zdá,“ rozesmála jsem se. Na monitoru proti mně svítilo Ach ty kalorie.

AN: Berte prosím na vědomí, že kvůli této události mě drahá polovička považuje za většího blázna, než jsem byla. :))

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Jana Varga

Snape, poradca cez výživu

„Excelentné!“ oznámil Snape triede, čím sarkasticky zhodnotil obsah Ronovho kotlíka. „Čo ma vôbec neprekvapuje...“ natiahol. „Weasley, mali by ste sa pokúsiť tráviť viac času v knižnici, nielen pri jedle vo Veľkej sieni, či vymýšľaním sprostostí. Hm, naivná predstava zúfalého človeka... O niečo tupší je už len Longbottom.“
„Aj jedlo je dôležité,“ zaprotestoval. Snape ho prebodol pohľadom. Ron sčervenel.
„Keby sa aspoň každá stá kalória, ktorú do seba vopcháte, premenila na enzým, ktorý by vyživoval vaše veľmi skromné množstvo neurónov centrálnej nervovej sústavy, tak by ste možno neboli takým idiotom, akým bezpochyby ste. Svet by to rozhodne prijal s búrlivým nadšením...“

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Lejdynka

Tvoje starosti na mou hlavu

fandom: Dalo by se to vztáhnout na leccos, ale primárně je to originální
poznámka: Tohle není BjB, nýbrž 'podívejte-se-kolik-je-hodin.' Jo, a je to slash.

Dneska večer se podíval do zrcadla (podotýkám, že byl zcela nahý) a s povzdechem poznamenal, že je moc tlustý.
Užasle jsem na něj pohlédl, ale on se tvářil smrtelně vážně a čekal, co já na to.
Řekl jsem mu, že takovou blbost má právo říct jenom ženská.
Urazil se. Našpulil rty a demonstrativně se ke mně otočil, aby mi ukázal, kde všude si myslí, že přibral.
Demonstrativně jsem ho popadl za ruce, povalil na postel a ukázal mu, kde všude si myslím, že zhubnul.
A pak jsme demonstrativně šli sníst ten čokoládový dort, který jsem nám koupil k desátému výročí.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Champbacca

Proměna

Šárka se o existenci upírů dozvěděla teprve nedávno, ale protože byla správná uvědomělá dark and evil gothička, které nikdo z komerčního a mainstreamového okolí nerozuměl, záhy se rozhodla, že bude hrozně husté se stát jednou z nich.
Čtením Utrpení mladého Werthera a podobné kvalitní literatury, při kterém jedla zásadně čokoládu hořkou jako bytí, si zkazila oči a taky měla pár kilo nadváhu. Vyhledala pomocnou upíří ruku a jakmile se stala ghúlem, bylo hned všechno mnohem lepší.
Dál dlabala čokoládu po kilech, brýle už nepotřebovala a brzy byla o patnáct kilo lehčí, to když jí Edvin při práci usekl obě nohy.

Rok: 
2011

Pro krásu se musí trpět

poznámka: praštěný téma - praštěný drabble...

„Ach ty kalorie,“ povzdechla si vínově červená Škoda Octavia. „Tak ráda bych si někdy dala osmadevadesátku, ale musím si hlídat linii. Už tak mám občas problém zajet bez úhony do garáže. Takže suším nádrž na Naturalu pětadevadesát.“
„To mi povídej,“ přitakala Audina. „Taky se musím krotit. Ještěže jsem černá, to opticky zeštíhluje. A ty?“ obrátila se na souseda.
„Nemůžu si vybírat, jezdím na naftu,“ blýskl smutně světly stříbrný Mercedes.
„Ale vypadáš dobře,“ těšily ho kolegyně.
„Co ty, hubeňoure?“
„Na Speciál s olejem,“ zapýřil se bílý Trabantík.
„Víš jak je to tučný?“ vykřikla zoufale Audina, omdlela a šokem jí upadla kolečka.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Aries

Britští vědci zjistili, že

Fandom: Bulvár
A/N: Berte to jako výkřik zoufalství nad příšerným tématem.

…dnešní single žena držící dietu přijme i vydá za den méně kalorií než vdaná žena s pěti dětmi před sto lety.
…muži si obvykle vůbec nevšimnou, jaké má žena boty. Žena boty jiné ženy vnímá. Stejně se choval i náš praprapředek.
…lidé, kteří preferují stejnou hudbu, mívají podobný vkus. Zjištěno pomocí dotazování u respondentů obojího pohlaví.
…člověk 1500x za život někomu podá ruku. Obvykle pravou.
…dle dosud nepotvrzených výsledků výzkumu se hezcí lidé líbí víc než lidé oškliví.
V současné době britští vědci pracují na náročném projektu zkoumání vlivu zpráv o výsledcích práce britských vědců na průměrnou úroveň inteligence obyvatelstva.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Galadion

Nedovařený oběd

Slečna Petržílková běhala po kuchyni jako namydlená. Z jejího domu se linuly vůně, až se kolemjdoucí zastavovali a nakukovali oknem dovnitř. Hrnce bublaly a ona se cítila naprosto šťastná.
"DOBRÉ ODPOLEDNE," ozvalo se za jejími zády. Zajímavé, vůbec se nelekla.
"Kdo to... aha, to jste vy," řekla s naprostým klidem, až ji to překvapilo.
"JÁ," odpověděl Smrť.
"Už? Ale já jsem ještě nedovařila," řekla zklamaně.
"TAK UŽ TO CHODÍ," odpověděl jí svým klidným hlasem.
"Nedáte si aspoň kousek? Je to vynikající."
"BOHUŽEL," řekl Smrť odmítavě, "TOHLE NESMÍM."
"Dieta?"
"MÁM PŘECE JISTOU REPUTACI," odpověděl a pokynul hubenou rukou.
"PŮJDEME, JE ČAS."

Fandom: 
Rok: 
2011

Správná životospráva

Varování: slash

Blonďatý mladík krčil čelo nad jakousi tabulkou a nepřítomně si poklepával tužkou o stůl.
„Draco, co to děláš?“
„Ale, sestavuju si jídelníček.“
„Cože? To jako že chceš hubnout?“
„No, to zrovna ne, ale víš co...“
„Co bych měl vědět?“
„No to...“
„Co?“
„Ty moc dobře víš co!“ Blonďák naštvaně mrskl pergamen na stůl a odkráčel z místnosti s působivým prásknutím dveřmi.
Harry udiveně pozvedl obočí, zvedl tabulku, že se tedy podívá, co přesně by mě vědět.
Snídaně: Potter 2x, Svačina: Potter 1x, Oběd: Potter 3x, Svačina: Potter 2x, Večeře: zeleninový salát s rustikální houskou, Pozdní večeře: Potter 2x se šlehačkou

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele eliade

Vyšetření

„Tadyhle náš Otesánek hrozně rychle přibírá. Už nevím, co s tím,“ stěžovala si paní Třísková dietologovi.
„Poslyšte, uděláme to takhle. Budete celý týden zapisovat, co jí. Potom stanovíme dietu.“

„Tak, co tu máme?“ četl o týden později doktor seznam paní Třískové. „Pondělí – buchty i s pekáčem? No prosím… I samotné buchty jsou nevhodné, mají mnoho kalorií… Ale kdo jí pekáče?!“
„To není všechno,“ podotkla smutně paní Třísková. „Prohlédněte si úterý.“
„Vůz s koňmi? To má být vtip, že?“
„Bohužel ne…“
„Tak to pomůže jen zabandážování žaludku.“

Kdo ví, jak by to celé dopadlo, kdyby s tím paní Třísková tehdy souhlasila.

Fandom: 
Rok: 
2011

Tvořivosti zdar!

Poznámka: Tak tentokrát opravdu BJB jak stehno. Ale jaké téma, takový výtvor.
Fandom: realita nejrealitovatější

Proč já to, sakra, pořád dělám?
Je víkend a venku je tak nádherně. Den jako stvořený k výletům. A já dřepím u počítače a namáhám se s vymýšlením něčeho inteligentního. Kdyby aspoň na nějaký téma, co za to stojí, ale tohle! Inspirace samozřejmě nikde. Jen tak nasucho mě to zas nebaví, navíc potřebuju stimulaci, a tak k tomu v jednom kuse požírám čokoládu. A taky do sebe pořád něco leju. Čaj piju neslazený, ale káva mi bez cukru nechutná.
A tak místo abych si užívala krásného dne a shazovala nějaké ty kalorie, je naopak nabírám.
Co naplat, bodík je bodík.

Fandom: 
Rok: 
2011

Spiritual epiphany after twenty years of waiting

Pozn.: Promiňte mi tu angličtinu, ale já to mám prostě spolu tak asociovaný, že to nešlo jinak. Ujíždím na Edge of Reason. Doufám, že to aspoň někdo bude znát :-) A taky doufám, že se shodneme na počtu slov - např. počítám a. m. i 9st 9 jako dvě slova
Monday 11 April

9st 9 (g.), husbands 1 (hurrah), children 2 (ungrateful little bastards), calories 3,000 (g.), cigarettes smoked in front of Mark 0 (exemplary), cigarettes smoked in secret 8, spiritual epiphanies 1 (at last!), alcohol units to recover self from said epiphany 6

9.45 a. m. Phone. Is Mark. Booked us an Easter minibreak!

9.46 a. m. Called Annie to brag. “Hello darling, guess what?”

9.47 a. m. Have put the phone down immediately shocked by own words. Here comes spiritual epiphany. I just said "Hello darling, guess what?" to my daughter. Am turning into my mother. Gaah! Gaah!

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele angie77

Dobrý plán

Neschopný budižkničemové! Její oblíbené kalhoty… sražené.

Nesmělý hlásek našeptával, že chyba možná není v prádelně…

Tak jsem trochu přibrala, no… Pohodila vzpurně hlavou. Frankovi se líbím i tak.

Nechtěla by ses radši líbit někomu jinému než Kunímu ksichtu? Vážně chceš skončit jako obtloustlá matróna čekající, až si na tebe mezi pletichařením a psaním dopisů manželce udělá čas?

Když dorazila, večírek byl v plném proudu. Ovocná sangria jí ale chutnala…

„Víš, že alkohol má v sobě spoustu kalorií?“ ptal se starostlivě Frank.
„Nevadí. Brzy budu stejně zvracet…“ odpověděla lehkomyslně. „A nezacláněj…“

Sledoval ji překvapeným pohledem…

„Trape, nezatančíme si?“ zeptala se koketně.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Kleio

Fotograf amatér

Poznámka: Jako první definoval kalorii Henri Regnault a přiznávám bez mučení, že mě k napsání této drabble inspirovala jeho fotografie.
Varování: Měla bych asi říct 15+, ale záleží, jakou fantazii máte.

„A teď vydrž... nehýbej se... ještě chvilku. Pokus se předstírat, že to nebolí. Ták – můžeš se uvolnit.“
Eugene si promnul svaly. Držet pozici po celou dobu expozice bylo vyčerpávající.
„A mám se už obléct?“ zamrkal svůdně a svalil se na postel.
Henri se kochal pohledem a pak s klidným hlasem prohlásil: „Myslím, že dnes už bylo focení dost.“
„Zítra se opět sejdeme, že ano?“ zeptal se Eugene, když se vyčerpáním svalil vedle Henriho.
„Zítra ne, jsem blízko finále svého experimentu. Bude-li mi Štěstěna nakloněna, konečně mi uznají definici kalorie.“
„Občas mám dojem, že máš ty své kalorie raději než mě.“

Fandom: 
Rok: 
2011

Zázrak techniky

„Pane kapitáne, Nautilus je vskutku technickým zázrakem. Avšak kde získáváte dostatečné množství energie k pohonu tohoto podmořského kolosu?“
Kapitán Nemo se usmál. „Vynalezl jsem postup, jak plnit Bunsenovy články sodíkem místo zinku. Sodík získám přirozeně z mořské vody.“
„Ovšemže, s postupem jste mne již obeznámil,“ odvětil jsem opatrně. „Jistě pochopíte, že jsem se rozhodl vše ověřit výpočtem.“
„A k jakému závěru jste dospěl, pane profesore?“
„Je možné, že jsem udělal chybu, ale výpočty nesedí. Energie v kaloriích vyrobená vašimi články zdaleka nepokryje množství energie potřebné k její výrobě.“
„Ach ty kalorie!“ zvolal kapitán Nemo roztrpčeně. „Proto zde počítáme v joulech.“

Rok: 
2011
Obrázek uživatele Terda

Zdravotní procházka

A/N: Stephena už jsem trápila dost, teď je na řadě Jack

Seděli v hostinci U Koruny v Port Mahon. Jack do sebe ládoval pořádný kus zvěřiny pečené na místních bylinkách. Spokojeně pomlaskával.
„Na kopci nad přístavem jsem zahlédl orla křiklavého...“ pronesl Stephen „...Rád bych se tam podíval. Doprovodil bys mě, Jacku?“

Stoupali do příkrého kopce po cestě, která byla daleko vhodnější pro kamzíky než pro lidi. Zvláště pak ne pro lidi Jackových rozměrů. Celý udýchaný se vydrápal za Stephenem na vrchol. Pot z něj jen lil.
„Stephene, ty mě chceš zabít“
„Naopak... začínáš být příšerně obézní. Tuhle procházku bys měl absolvovat alespoň dvakrát denně. Jinak za chvíli nevylezeš ani do koše“

Rok: 
2011
Obrázek uživatele Lady Vader

Hladový prorok

„Slimáku, hubnout budeš!“
Gardulla Hutt směle předčila vylágrovanou brusku.
Mocný Jabba, král tatooinského podsvětí, ani nedutal.
K obědu paní domu poručila servírovat salát.
„Jsem snad hlemýžď?“ durdil se Jabba.
Nejhorší však mělo teprve přijít.
Nazítří byl nucen písečné duny břichem šoupat.
Copak je bláznivý prorok, aby půst v poušti držel?
„Ahoj, Jabbo!“
Chlápek se poflakoval opodál a …
Jabbovi vzteky zaskočilo.
… v ruce držel mastnou placku.
„Promiň, kámo,“ povykoval Han Solo. „Kousnout ti nedám. To víš, Gardulla!“
„Jen počkej, pašeráku, aby tě do karbonitu zmrazilo!“ s vytržením hladového proroka vyštěkl Jabba.
A na opačném konci galaxie se události daly do pohybu.

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Rebelka

Základy rozmnožování

Když ho uviděla poprvé, ucítila kdesi uvnitř něco hřejivého a naléhavého. Kmitalo to v jejím tělíčku jako kolibřík.
Potom za ní přišel. Vesmír se zatřepal a už nikdy nebyl stejný.
„Míp íp?“
Stydlivě se ho dotkla. Byl tak akorát měkký, tak akorát slizký a tak akorát pružný.
„Ííííp!!!“ odpověděla.
Sklopil oči a zrůžověl po celém svém povrchu.
Potom už to šlo rychle.
Rozrazili dveře jeho bytečku, odsunuli postel a hrnuli se ke stolu.
Nejdřív krmil on ji, potom ona jeho. Čím dál rychleji. Špek, vajíčka, sádlo, houby. Tělíčka se orosila potem.
Do rána se tyto dva oživlé tuky rozmnožily jedenáctkrát.

Pro ty, kteří pořád tápou: http://granades.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/05/doctor-who-adip...

Fandom: 
Rok: 
2011
Obrázek uživatele Neferet

Nákup

„Tohle ne… Tohle ne… Tohle taky nemůžu,“ mumlala si sama pro sebe a odkládala v krámě věci zpět do regálů.
Příliš tučný jogurt. Bílý chleba, který milovala. Špek, tak nádherně prorostlý až se jí hrnuly sliny do úst.
„Tohle taky ne…“ nešťastně si povzdechne, když vezme z regálu slané brambůrky a opět je tam vrátí.
„Stalo se něco, slečno?“ ozval se vedle ní příjemný mužský hlas.
„Ale ne, všechno je v pořádku,“ povzdechne si znovu. „Jen… všechno má tolik kalorií.“
„Od kdy vy si musíte dávat pozor na kalorie?“ zeptal se muž nechápavě, prohlížejíc si její až příliš hubenou postavu

Fandom: 
Rok: 
2011

Stránky

-A A +A