Princ a Večernice

Obrázek uživatele hidden_lemur

Ženichům v patách

Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Popravdě, tahle záležitost mi přišla absurdní už jako dítěti. Mně si nevšímejte.:D

Drabble: 

Jasně, starej se o sestry, říkal táta. Jsi nejstarší, dospělý a musíš mít zodpovědnost. No JÁ ji mám, JÁ jo. Jenže ony ne. Normální smečka, co lítá po zahradě jak trojka zhulených papoušků a přitom se chechtá jak hyeny. A všechno, totálně všechno jim projde. Kromě toho, co provedly tentokrát.
Ještě pořád je hledám.
Okradla mě parta zevláků.
Smrdím, mám hlad a je mi zima.
A to všechno jenom proto, že se ty trubky tolik toužily vdát. Všechny tři vzaly roha s prvním chlápkem, co jim v noci nakouknul do ložnice.
Divný typy, to vám povím.
Slunečník, Měsíčník a Větrník.

Neviditelný fandom: 
Obrázek uživatele Smrtijedka

Nic není dost nekonečné

Poznámka: Přes volné asociace tématu jsem se dostala tady k tomuto drabbleti. zadání by se mohlo skrývat snad v názvu ;).
Poznámka 2: Zmíněný slash.

Kdysi si říkal, že Vesmír je prázdný. Zoufale ho v to v něm nebavilo, ale protože nedošel jeho konce (i když se pořád ještě nevzdával), musel se s ním nějak spokojit.
Potom poznal ty tři podivné patrony, kteří zatvrzele trvali na tom, že jsou bratři. On v pokrevních svazcích nikdy moc smyslu nenalézal, takže poťouchle tvrdil, že by je měl někdo zavřít za incest.
Ten vtip nepochopili.
Přes nedostatek smyslu pro humor ho zvláštně fascinovali. Zvlášť ten vysoký, rozevlátý hipík.
Nějakou dobu spolu šťastně koexistovali a k agresím docházelo jen příležitostně.
Ale ta Večernice byla opravdu sprostá rána pod pás.

Rok: 
2011
-A A +A