Nebezpečí nocování v blízkosti menhirů
Robbie vylezl ze spacáku a mrzutě sbalil svoje věci. Nehodlal u toho zatraceného šutru ani posnídat. Celou noc se mu zdály samé pitomosti. Sny o placatém světě na krunýři obrovské želvy by ještě bral. Ale ten o planetární soustavě krémových větrníků otáčejících se kolem dozlatova vypečené bábovky, nebo ten o světě v podobě gumové kachničky obývané houpacími koňmi...
Na tohle prostě vesmír není dost nekonečný.
Robbie si hodil tlumok na záda a vyrazil. Po menhiru se neohlédl. Kdyby to byl udělal, zřejmě by ho dost překvapil přibližně dvaceticentimetrový houpací koník, který se vynořil z pukliny a začal se poklidně pást.
Ne, 2011-04-03 21:09 — Aries
Opravdu tohle menhiry dělají?
Vzpomněla jsem si na jeden film, kde hrdina taky zažije něco podobného, tomu se ale takhle úžasné sny nezdály. Dobrý
Pro psaní komentářů se přihlašte
Ne, 2011-04-03 21:17 — Peggy
Když pominu, že mi děláš
Když pominu, že mi děláš chutě (větrníky, bábovka), tak opravdu pěkné počteníčko :-) Líbí se mi ten houpací koník :-)))
Ne, 2011-04-03 21:47 — hidden_lemur
:D
Boží představa!:D
Ne, 2011-04-03 21:49 — Kleio
A měla tráva alespoň
A měla tráva alespoň jablečnou příchuť? :)
Po, 2011-04-04 00:10 — Sandriel
koník mi připomněl Alenku v
koník mi připomněl Alenku v říši divů... ale svět - gumovou kachničku bych chtěla vidět :D jdu si nechat zdát o těch bábovkách...
Po, 2011-04-04 22:49 — Dangerous
To je dokonalé! Hlavně
To je dokonalé! Hlavně planetární soustava krémových větrníků otáčejících se kolem dozlatova vypečené bábovky! OMG! *umřela smíchy* A koníci... <3
St, 2011-04-06 19:51 — Profesor
Ti houpací koníčci na kačence
Ti houpací koníčci na kačence jsou prostě pohádkoví.
So, 2011-04-30 23:30 — Salome
Moc pěkné :) A ty sny bych
Moc pěkné :) A ty sny bych hned brala!
- Pro psaní komentářů se přihlaste.