Jak potřeba pevnosti boků změnu pohledu zavinila

Obrázek uživatele Bilkis

AU, protože tohle je prostě z logiky věci blbost, ale pokuste se to přehlédnout :D Ostatně, tvůrcům tohohle seriálu to taky vrásky nedělá, tak proč by je to mělo dělat mně?

Byl doslova převálcovaný. Sprcha jeho svaly uvolňovala jen trochu, a ještě ho čekala cesta domů. Vůbec nevěděl, jestli se mu podaří doplazit se aspoň do auta.
„Dokud nebudeš pevný v bocích, budeš dopadat takhle,“ ozvalo se za ním posměšně a on se poplašeně otočil. Josh stál ležérně opřený o vydlaždičkovanou stěnu a sjížděl ho pohledem. Davidovi zahořely tváře.
„Jak to mám ale udělat?“ zeptal se tiše. Nebyl si jistý, že ho druhý chlapec přes sprchu slyšel.
„Musíš trénovat, zpevnit postavení. Zítra ti ukážu jak.“ Takže slyšel…

Druhý den trénovali. A David si během toho uvědomil, že pro holky je ztracený.

A/N: Ráda si představuju, že David pochopil, že se pro holky nenarodil, ještě předtím, než se zamiloval do Kurta. A hrozně mě baví pronikat do zákoutí pravidel amerického fotbalu...

Fandom: 

Komentáře

Obrázek uživatele Roedeer

kdyz pronikas do zakouti americkeho fotbalu, protoze Dave v dresu a na hristi mi v Glee proste chybi. Podarene jako vzdy.

Obrázek uživatele Bilkis

Mně taky! A nejen v dresu... Díky za koment. :)

Obrázek uživatele Justinka

Konečně se odvážím vystrčit první růžek s Glee a koukám, že jsme se obě trefily do Davida.:D (přísahám, že jsem neopisovala!:D)

Kruci, proč já jsem takový pesimista, tvoje je daleko lepší (to chápu, to je fakt) a optimističtější. Koukám, že se mám co učit...:-)

Obrázek uživatele Bilkis

Dobře jsi vystrčila! A nech si ty pesimistické tentononce, nejsou potřeba ;) Díky za koment.

Obrázek uživatele Dangerous

Zpevnit postavení... já padnu! :D

Obrázek uživatele Bilkis

No jo, zní to vtipně... :D Ale co jiného by měl obránce dělat než na začátku rozehrávky pevně stát? :D

Tos to moc nevylepšila. :D

Obrázek uživatele Bilkis

Kruciš, vážně to zní trochu oplzle, co? :D

Lehce. ;D Ale to je v pořádku. :D

-A A +A