Letní dobročinnost 2024

Obrázek uživatele sos
Letní slunovrat za námi, svatojánská noc před námi (a nade mnou šílená bouřka), léto propuklo v plné síle. Co takhle se ještě trochu zahřát dobrým pocitem u srdce? Nebo se naopak nechat zalít chladivým pocitem úlevy, že si lidé navzájem pomáhají a podporují dobré projekty?

Vyhlašujeme Letní dobročinnost, každoroční povídkovou challenge, kde můžete psaním i čtením konat dobré skutky!

Účastník si vybere jednu českou neziskovou organizaci, které je možné zaslat dárcovskou SMS (dále DMS). Jejich seznam najdete například zde: Dárcovská SMS. V případě, že chce účastník podpořit neziskovou organizaci, která DMS neprovozuje, může si alternativně zjistit její číslo účtu.

Napíše fanfiction (případně originální povídku) z libovolného fandomu, která bude alespoň volně souviset s činností či problematikou, kterým se daná nezisková organizace věnuje. Může se jednat i o překlad, pokud možno s povolením od autora. Tuto původní či přeloženou povídku vloží na stránky SOS kdykoli do půlnoci 31. srpna 2024.

V záhlaví či na konci povídky bude kromě obvyklých náležitostí uveden název organizace, kterou povídka podporuje, adresa jejích webových stránek (jestliže je má) a telefonní číslo, na které lze dané organizaci poslat DMS. U neziskovek, které DMS neprovozují, lze alternativně uvést číslo účtu.

Povídku vložte přes „Přidat obsah“ → „Dobročinnost“.
Povídky budou zveřejněny během 1. září 2023.
-A A +A