Krášlení

Obrázek uživatele Roedeer
Fandom: 
Úvodní poznámka: 

V prvním letošním drabbleti zůstávám věrný svému oblíbenému fandomu (Glee) a trochu se obávám, že bez jeho znalosti Vám stoslovný textík moc neřekne. Jemný slash.

Drabble: 

Tričko bílé s vodorovným modrým proužkem, tričko šedé s vodorovným černým proužkem, tričko s proužkem a výšivkou Adidas, tričko modré s jediným pruhem přes hrudník... Měl celý arzenál triček s proužky, všechny byly téměř identické, ale on přesto musel vybrat to nejlepší. Představil si vedle sebe fantastického Kurta v nové garderobě od nějakého návrháře, jehož jméno zní jako zaklínadlo.
První rande a hned módní faux pas. Kurt si totiž potrpí na vkusné doplňky a stylového partnera.
Rozchod za dveřmi.
Ač žádný šupák, v otázkách odívání byl David dětsky bezradný. Kurt prostě bude muset pochopit, že od krášlení je tu on.

Komentáře

Obrázek uživatele Carmen

Jéééé! :)) Glee a David a... :))

Obrázek uživatele Nightie

Na tváři mi to vykouzlilo takovej hrozně přiblblej úsměv :)

Obrázek uživatele Bilkis

Ach! :) Chudák David, vždycky jsem ho za tu pruhovanou módu litovala, ale teď ho lituju ještě víc. :D Jsem ráda, že aspoň druhé téma ti bylo k užitku. :)

Obrázek uživatele Brygmi

Výborné, popis triček pobavil. :) Na popis šatníku Kurta by sto slov bylo málo. :)

Obrázek uživatele Justinka

Kurt to jistě hravě dožene. Navíc David se nemusí obávat, že by mu zamlčel své rady v odívání. Jen ať si ty proužky ještě chvilku užije, než mu Kurt vtrhne do šatníku:-P

Obrázek uživatele Roedeer

vám za komentáře :] Já doufám, že Kurt by ho v tomhle ani předělávat nechtěl. Musím si o něm nechat nějaké iluze!

Brygmi: To je pravda, dobrý postřeh :]

-A A +A