Mladí muži nenosí krátké kalhoty
A/N: Slash (jak jinak?) :D No, možná radši 15+ (kdyby náhodou)
Tímto oficiálně vstupuji do řad dvojitých pirátů a Bratrstva ničitelů kalhot!
Strhal z něj košili. Políbil klíční kost, jazykem polechtal bradavky, kleknul si a sundal mu kalhoty. Podíval se nahoru a na jeho rtech zahrál zlověstný úsměv.
„Takhle už by to šlo,“ poznamenal a plácnul ho po zadku oděném v černých boxerkách. Vyškrábal se na nohy a chytil ho za ruku.
„Nástup ke skříni!“
„Cože?“ optal se Blaine. Vzrušením téměř nedýchal.
„Nebudu chodit se strašákem! Musíš přece někde v sobě mít zašitý nějaký styl! Bude to?!“
„Já přece mám styl,“ oponoval Blaine, ale poslušně otevřel skříň.
„Jistě. Styl Čekám velkou vodu. Ty příšerné krátké kalhoty zničím jako první!“ slíbil Sebastian temně.
- Pro psaní komentářů se přihlaste.
Komentáře
Ale prdlajs...
pirati jsou ciste Kurtofsky shipperi, na Kurt/kdokoliv a Blaine/cokoliv uz se to nevztahuje ;] Nejsem si jisty, jestli by Bastian v takove situaci chtel Blainea prevlekat :D Diky za hrave drabble.
Hele, on je to vlastně
Hele, on je to vlastně piratskej kousek podporující pirátské chování, takže je to dvojitý pirátství. :D Bastian, nemůže to být radši Seb? Když čtu Bastian, tak si vzpomenu na Líbáš jako Bůh a hlášku: Neboj, Bastíku, tatínek od nás neodejde... Já ho vyhodím! a jsem mrtvá...
Ten film...
nastesti neznam, takze nemam zadne negativni asociace :D
Buď rád. :D
Buď rád. :D
Neeee, to mi neděleeeej ;P -
Neeee, to mi neděleeeej ;P - Jo, povedený drabble, povedený námět, ale tohleto párování mě jednou zabije... Moment... Ta proč já to vlastně četla??? :D Jasně, zajímalo mě, čím mě budeš chtít naštvat tentokrát :D
Si zrovna říkám, proč to čteš
Si zrovna říkám, proč to čteš, když víš, co můžeš čekat. :P :D Ale každopádně díky. Budu snad pokračovat v úspěšném antiklaine tažení. :D
Tohle je další z mála Glee
Tohle je další z mála Glee-fandomu, co se mi velice hodně líbí! Asi proto, jak je to aplikovatelné obecně dál :)
:) Děkuju.
:) Děkuju.
:D Neznám fandom, nevadí. :)
:D Neznám fandom, nevadí. :)
To jsem ráda, že nevadí. :)
To jsem ráda, že nevadí. :) Tím spíš děkuju za přečtení.