Uloupené petrklíče
slash
„Musím přiznat, že jsem nechtěl, aby Slavíci viděli, jak od svýho kluka dostávám kytky. Nejsem žádnej Kurt. Přišlo mi to trochu ponižující, tak jsem je pak šel vyhodit... Kdo to kdy viděl, aby si chlapi dávali kytičky, co? Ale oceňuju, žes nepřines nějakej vyšňořenej puget z květinářství. Ne, počkej, Blaine, promiň– Když si mi vyprávěl, jak ses vloupával do cizí zahrady a roztrhl sis ty svoje nažehlený kalhoty– a pak jsem si tě představil, jak ty kytky trháš po dvou, po třech, abys to už měl za sebou– Přišlo mi to tak rozkošný, že jsem aspoň tenhle jeden petrklíč zachránil.“
- Pro psaní komentářů se přihlaste.
Komentáře
Nejsem žádnej Kurt, to je
Nejsem
žádnej Kurt, to je tááák přesný! A strašně dobrý. Až je mi divně z
toho, že jsem to takhle ohodnotila... Ne, prostě je to dobrý a prostě
miluju petrklíče a představu Blainea s natrženým zadkem... Kalhot,
samozřejmě :D
Edit: Když tak přemýšlím o těch kalhotách... Ty měl někdo zničit už dávno!
Proc...
je ti z toho divne, protoze je to Seblaine? Ale no tak, shippovat Seblaine je stejne krasne jako shippovat Kurtofsky :] Diky za komentar, s gatema si do konce DMD snad jeste poradime!
No jo, protože je to Seblaine
No jo, protože je to Seblaine. :D Zase jsem se dostala v úvahách trochu dál a odmítám brát za bernou minci kánon v tom, že Kurt Blaineovi vybírá oblečení - ten by přece něco tak strašného, jako jsou ty krátké kalhoty, vybrat nemohl! :D
Ne, ne, ne... Proboha...
Ne, ne, ne... Proboha... Nekažte mi moji Klaine romantiku :D
Tak to necti...
kdyz je ti to neprijemne.
Tak to myšlené nebylo...
Ale :P Mě se to líbilo a nechci, aby si kdokoli myslel, že jsem prostě stará konzerva.. Jo, drabble bylo pěkné a s pěkným námětem... Jen je mi líto Kurta, který je tu za romantickou naivku ;P Ale jo, Sebastian by tak asi fakt reagoval...