My Way
Dejme tomu druhá série. Co bylo dále už tak nějak ignoruji.
Kurt třískl dveřmi od učebny. Samozřejmě že všechna sóla dostane Rachel. A pokud je třeba mužský hlas, bude zpívat Finn nebo Puck.
Chtěl odejít domů, ale zarazil ho zpěv linoucí se z posluchárny. Kdo tam teď může být?
I've loved, I've laughed and cried
Přiblízil se ke dveřím. Ať to zpíval kdokoli, byl opravdu dobrý. Navíc baryton. Kurtem projelo příjemné zamrazení. Kdyby tenhle neznámý zpíval sóla ve sboru, rozhodně by se nezlobil.
Konečně přišel k posluchárně a podíval se dovnitř.
Oh, no, oh, no, not me, I did it my way
V setmělé posluchárně osaměle stál a zpíval David Karofsky.
- Pro psaní komentářů se přihlaste.
Komentáře
Jéééé! To ve mně probouzí
Jéééé! To ve mně probouzí nostalgii. Staré zlaté Glee časy...
Že? Tak skvělý seriál to byl,
Že? Tak skvělý seriál to byl, tak výborné postavy, tak milý fandom... no a časem to všechno zmizelo. Ale vzpomínky mám pořád hezké, to jo. :)
No. Ono to nezmizelo. ONI to
No. Ono to nezmizelo. ONI to zničili!!! :D Ale vzpomínky zůstávají, to je fakt. :)
To je milý. :) K němu to tak
To je milý. :) K němu to tak nějak sedí.
:)
:)
Glee sleduju tak jedním okem
Glee sleduju tak jedním okem a navíc až od novějších sezón, takže kdo je David Karofsky bohužel nevím, ale drabble se mi líbila.
Díky! Karofsky byl vedlejší
Díky! Karofsky byl vedlejší velmi zajímavá postava. Nejdříve jen šikanoval Kurta, pak se z něho vyklubal gay, který s tím dost bojoval, dokonce se pokusil kvůli tomu zabít. Kurtofsky je můj oblíbený pairing, ale tvůrci na to kašlali, naopak se snad dokonce rozhodli dát Karofskyho na několik dílů dohromady s Blainem či tak nějak, no fuj prostě. Ach Glee...