Jednou slavík, navždy slavík...

Upozornění: homosexualita (podle Glee kánonu - tohle upozornění je hlavně pro ty, kteří Glee nezají a náhodou by se k tomuto dostali ;) )

Kurt postával před zrcadlem a prohlížel si dva svetry, které si plánoval vzít na výroční sraz New Directions.

Červený byl moc nápadný a v tom černém si připadal jako na cestě na pohřeb. Potřeboval slyšet Blaineův názor...

„Blaine? Mohl bys sem přijít?“

Sedl si na postel a složil hlavu do dlaní. Asi nikam nepůjde. Nemůže si dovolit mít horší outfit, než Rachel Berry – mistrině antimódy.

V tom se zpoza dveří vynořil Blaine: „Zlato, a co kdyby sis vzal tohle? Je to stejná Daltonská kombinace barev a budeme k sobě ladit...“

Kurt mu z rukou nadšeně vytrhl jejich stará slavíkovská sáčka.

Fandom: 

Komentáře

Obrázek uživatele Bilkis

Rachel jako mistryně antimódy! :D Pěkné, akorát si nedovedu představit Kurta, který by měl nějaký kus oblečení déle jak jednu sezónu. :D

Rachel - dle kánonu :D
A Kurt a oblečení? Proč myslíš, že ho přinesl Blaine? Protože Kurtík měl plnou skříň :D

Obrázek uživatele Saphira

Nikdo nemůže být horší v módě než Rachel Berry :D
Nikdy nezapomenu to zhrození: "Vždyť se podívej, má na sobě KALHOTOVÝ KOSTÝM!!!"
Bezvadný :))

Tak já to Kurtovi vyřídím - ať si zvýší sebevědomí ;))

Obrázek uživatele Dangerous

Nevím, co je daltonská kombinace, ale má studia mi asi lezou na mozek - hned se mi vybavil daltonský plán. :D

Zlatí, Slavíci jsou sbor na Daltonsk akademii :D - Ale s těmi studiemi... No, to asi každému :D

-A A +A