Not Enough Information

Obrázek uživatele Karin Schecter
Úvodní poznámka: 

Just had a conversation about these with a friend, so that's where the inspiration came from.

Fandom: 
Drabble: 

Reusable menstrual products are becoming more popular, especially among younger women. We were interested, what their partners think about their choice.

Your girlfriend Amanda started using reusables three months ago, is that correct?
Yeah.

And how do you feel about that change?
Good. I guess.

Why do you think Amanda decided to use them?
She said it's like... good for the environment and stuff.

Yes, that's true. (the interviewer is hesitant) But it also has a lot of other advantages. (the interviewer is looking hopeful)
Um... (the interviewee is desperately staring)

Well... thank you for answering my questions... I guess.

Závěrečná poznámka: 

Reusable menstrual products (if you never heard that term before) are menstrual products you can wash and use again (it's not as gross as it sounds :D) like menstrual cups, cloth pads, sea sponge tampons etc. (you can use Google or Youtube for more information if you are interested).

Disclaimer: I want to acknowledge that not only women have periods (meaning transgender men, gender non-binary people etc.), some women have female partners and not every man is ignorant about periods (kudos to them).

Komentáře

Obrázek uživatele Tenny

Hlavně to asi musí být levnější. Ale nemám dost odvahy, abych přešla z vložek na tyhle nové věci. :D

Obrázek uživatele Karin Schecter

Je to sakra levnější :D A taky nemusíš pořád řešit jestli máš koupený dostatečný zásoby. A taky to není plný chemikálií. #reklama :D
Jako mně to taky trvalo než jsem se odhodlala a třeba s kalíškem jsem bojovala pořádně na začátku, ale teď jsem ráda, že jsem to nevzdala :)
Pokud tě to zajímá víc, tak zkus kouknout na tuhle slečnu: https://www.youtube.com/user/preciousstarspads Má tam informace absolutně ke všemu + recenze, vlastní zkušenosti apod. :)

Obrázek uživatele Tenny

Hele díky za doporučení, ale koukám, že to nemá titulky, takže mi to asi moc nepomůže. :D Those automatic don't help my deaf ass much. :D

Obrázek uživatele Karin Schecter

Aha, promiň, nad tím jsem nepřemýšlela, protože čteš drabblata v aj, moje chyba :)
Jo, ty automatický sucks. Jako já jí chci napsat, jestli tam povolí titulky, protože dělám titulky i pro jiný Youtube videa a zrovna ty její jsou velmi zajímavý a přínosný. Ale to stejně bude trvat sto let, než otitulkuju nějaký rozumný množství :/ Další možnost (pokud tě to fakt zajímá) by byla, že si mě můžeš přidat na FB, Skype nebo něco a můžeme to prodiskutovat. Nic jinýho už mě nenapadá :D V každým případě na českým netu je tak málo informací a ještě polovina z toho špatně, je to frustrující :/

Obrázek uživatele Tenny

Anglicky číst umím velmi dobře, problém je s tím porozuměním, protože ušiska holt nefungujou. :D
Díky za nabídku, ale myslím, že to v nejbližší době zvažovat nebudu. :D

Obrázek uživatele Karin Schecter

Chápu :D Ok. Ale ty titulky chci dělat každopádně, takže kdybys to někdy v budoucnu zvažovala, můžeš to omrknout znovu a třeba už tam budou :))

-A A +A